Просо белено "Здраве за Вас" 500g
Просо белено "Здраве за Вас" 500g
Без глутен и ГМО. Веган.
Референция: 1095
Ябълково брашно "Здраве за Вас" 500g
Не съдържа глутен и ГМО. Веган
Ябълково брашно "Здраве за Вас" 500g
Не съдържа глутен и ГМО. Веган.
Състав:
Смляна ябълкова пресовка.
По своята същност ябълковото брашно представлява ситно смлени изсушени ябълкови резенчета. За направата на брашното са необходими големи и узрели ябълки, които да се нарежат на тънки парчета, за да се изсушат.
Начин на употреба:
В безглутеновото пекарство и сладкарство.
Ябълковото брашно може да се използва по различни начини. Може да го смесите с друг тип брашно, за да го обогатите или да използвате само ябълковото за направата на различни хлябове, сладки, палачинки, ябълкови кексове, сладкиши и други видове десерти с ябълки. Може да се използва и като заместител на различни типове оцветители заради кафявия си цвят.
Освен горепосочените начини за употреба ябълковото брашно може да се използва и като добавка в различни шейкове, смутита, чайове и други здравословни напитки. То ще придаде известна сладост на напитката, както и ще я обогати с множество витамини.
Хранителна стойност на 100g:
Енергийна стойност: 1288KJ/308 Кcal
Въглехидрати: 70.2g
Мазнини: 1,6g
Протеини: 1,4g
Фибри: 4,2g
Условия за съхранение:
В добре затворена опаковка на сухо и проветриво място, защитено от пряка светлина.
Произход: България
Пакетирано за МВ Транспорт и Логистика ООД
За заявки: 0896 60 15 21
Email: sales@zdravezavas.bg
Рецепти с ябълково брашно:
Бисквити с ябълково брашно
В добре затворена опаковка на сухо и проветриво място, защитено от пряка светлина.
Ще са ви необходими 40 г ябълково брашно, 100 г кафява захар, щипка сол, 50 г масло (на стайна температура), 170 г ръжено брашно, 65 г сусамов тахан, 1 яйце и 1 ванилия.
В купа се смесват ябълковото брашно и таханът. В отделен съд се смесват маслото, захарта и солта и се разбиват до пухкава смес.
След като са готови, се прибавят към брашното и таханът, като се обогатяват с ванилията и яйцето.
Към така получената смес се добавя по малко от ръженото брашно при непрекъснато бъркане.
Готовото тесто се разточва с дебелина 2 - 3 см и от него се изрязват формички. Пече се на предварително загрята на 170°C фурна за 10 минути.
Екипът на Здраве За Вас ви желае Добър апетит!