Ябълково брашно "Здраве за Вас" 500g

Референция: 1095

2,22 лв.

Ябълково брашно "Здраве за Вас" 500g

Не съдържа глутен и ГМО. Веган

Количество

Ябълково брашно "Здраве за Вас" 500g

Не съдържа глутен и ГМО. Веган.

Състав:

Смляна ябълкова пресовка.

По своята същност ябълковото брашно представлява ситно смлени изсушени ябълкови резенчета. За направата на брашното са необходими големи и узрели ябълки, които да се нарежат на тънки парчета, за да се изсушат.

 

 

Начин на употреба:

В безглутеновото пекарство и сладкарство.

Ябълковото брашно може да се използва по различни начини. Може да го смесите с друг тип брашно, за да го обогатите или да използвате само ябълковото за направата на различни хлябове, сладки, палачинки, ябълкови кексове, сладкиши и други видове десерти с ябълки. Може да се използва и като заместител на различни типове оцветители заради кафявия си цвят.

 

Освен горепосочените начини за употреба ябълковото брашно може да се използва и като добавка в различни шейкове, смутита, чайове и други здравословни напитки. То ще придаде известна сладост на напитката, както и ще я обогати с множество витамини.

 

Хранителна стойност на 100g:
Енергийна стойност: 1288KJ/308 Кcal

Въглехидрати: 70.2g

Мазнини: 1,6g 

Протеини: 1,4g

Фибри: 4,2g

 

Условия за съхранение:

В добре затворена опаковка на сухо и проветриво място, защитено от пряка светлина.

 

Произход: България

Пакетирано за МВ Транспорт и Логистика ООД

За заявки: 0896 60 15 21

Email: sales@zdravezavas.bg

 

 

Рецепти с ябълково брашно:

 

 

Бисквити с ябълково брашно

В добре затворена опаковка на сухо и проветриво място, защитено от пряка светлина.

 

Ще са ви необходими 40 г ябълково брашно, 100 г кафява захар, щипка сол, 50 г масло (на стайна температура), 170 г ръжено брашно, 65 г сусамов тахан, 1 яйце и 1 ванилия.

 

В купа се смесват ябълковото брашно и таханът. В отделен съд се смесват маслото, захарта и солта и се разбиват до пухкава смес.

След като са готови, се прибавят към брашното и таханът, като се обогатяват с ванилията и яйцето.

Към така получената смес се добавя по малко от ръженото брашно при непрекъснато бъркане.

Готовото тесто се разточва с дебелина 2 - 3 см и от него се изрязват формички. Пече се на предварително загрята на 170°C фурна за 10 минути.

 

Екипът на Здраве За Вас ви желае Добър апетит!


1095

Конкретни референции

16 други продукти в същата категория