Биологична Естествена витаминозна напитка с плод Арония (вино от арония и грозде) (8% алк.) 500ml "Арониада"

Референция: 2001

11,23 лв.

Биологична Естествена витаминозна напитка с плод Арония (вино от арония и грозде) (8% алк.) 500ml "Арониада"

Вино от арония и грозде

Количество

Биологична Естествена витаминозна напитка с плод Арония (вино от арония и грозде) (8% алк.) 500ml "Арониада"

Вино от арония и грозде

 

 

Предлаганият продукт е младо червено вино от висококачествено грозде и биологично отгледан плод арония. Напитката е нефилтрирана, без добавки и подобрители! Специалната технология на производство е съхранила неповторимият нежен танинов вкус, аромата и целебните свойства на аронията. Сладкият привкус на това сухо вино е в резултат на естествения подсладител "сорбитол", съдържащ се в плода арония.

 

Сокът от плод арония (Aronia melanocarpa) е получен само от пресни и здрави плодове, отгледани в екологично чист район - на благословената земя на Капиновския манастир "Свети Николай Чудотворец" в Централна Стара Планина. Произвежда се по специална технология – чрез студено пресоване и пастьоризиране на плодовете с цел максимално запазване на богатия им биохимичен състав в крайния продукт.

 

Преработката на сока от арония се извършва веднага след обиране на плодовете. Чрез използване на нестандартна технология на производство, в сока от арония са запазени високи стойности на жизненонеобходимите антоцианини, катехини, флавоноли, витамини С, В1, В2, РР и други. Получените резултати през годините на производството дават основание да се твърди, че това е една от най-високо витаминозните изцяло плодови напитки, предлагани както на българския, така и на международния пазар.

 

Високото витаминозно съдържание на този сок от арония изненадва даже и специалистите в бранша! А дългогодишните производители на плода с изненада констатираха изцяло запазения аромат и плодов вкус в сока.

 

Настоящият продукт – сок изцяло от плод арония не е само освежаваща напитка, а пълноценна течна храна с доказани лечебни свойства. 

 

Заради различната индивидуална чувствителност и за да се избегне реакцията на Херксхаймер (реакция на бързо отделяне на голямо количество токсини, придружена понякога с гадене и разстройство) сокът от арония следва да се употребява в чист вид до 50 мл на прием. Чудесно се комбинира с други плодове и плодови сокове! 

 

Опаковка: 500ml

 

Производител: "Арониада-Агро" ЕООД, България.

 

Условия за съхранение:

В добре затворена опаковка на сухо и проветриво място, защитено от пряка светлина.


2001

Лист с данни

Категории
Напитки

Конкретни референции

9 други продукти в същата категория